Thomas Jørgen Jacobsen

Om thomas

Intro

Vækstorienteret og innovativ digital marketingmand med udpræget forretningssans og fagligt bred værktøjskasse. Jeg mener kunderejse og relationer er bedst for gode resultater. Jeg er vedholdende, følger mine projekter til dørs, og har altid glimt i øjet – fordi det skal være sjovt at arbejde! 😍

BAGGRUND

Jeg har to gymnasiale uddannelser – en Højere Handelseksamen og HF-eksamen – samt en Bachelor i Kommunikation, Markedsføring og Design fra Købmandsskolen og Westminster Uni i London. 

I løbet af min bachelor udførte jeg projekter for bl.a. QX Magazine og DSB InterCity Marketing & Produktudvikling.

2014 -

Marketingchef, Growth Hacker

2006 - 2014

Marketing, Kommunikation & PR-specialist

2000 - 2006

IT & Marketing-konsulent

De seneste 20 år har jeg arbejdet indgående med inbound og online marketing, digital kommunikation, kunderejser og e-handel.

Jeg har også erfaring med lettere databaseudvikling, grafisk arbejde og har opnået stor erfaring med front-end webudvikling. Læg dertil mange år med SEO-søgemaskineoptimering og PPC.

Samtidig har jeg benyttet WordPress CMS siden omkring 2004, hvor jeg skiftede Movable Type ud. Jeg bruger stadig WordPress i dag.

WordPress er noget nær det bedste CMS til at skabe opmærksomhed og er super nemt at sætte op – og koster frem for alt ikke særlig mange penge eller kræver megen tilvænning.

Har du brug for hjælp?

Lad os få en kop kaffe sammen