THOMAS JØRGEN JACOBSEN

Techie

Mountainbiker

PC Gamer

Mega bilnørd

Filmelsker

Regnbuemand

THOMAS JØRGEN JACOBSEN

Techie

Mountainbiker

PC Gamer

Mega bilnørd

Filmelsker

Regnbuemand

Biler

Jeg er fuldstændig tosset med biler. Især Volkswagen har en særlig plads i mit hjerte; Det har været familiens go-to bilbrand så længe jeg kan huske det. 

I øjeblikket kører jeg BMW i3 til dagligt (ShareNow), Tesla Model Y (GoMore) på de lange ture til Sønderborg – og fx Volvo XC60 (Hertz) når jeg besøger Finland.

Min seneste egen bil var en VW Golf R fra sommeren 2018 med alt muligt tænkeligt udstyr. Automatgear, navigation og adaptiv fartpilot, selvfølgelig. Den havde endda køreprofiler, firehjulstræk og Akrapovic-udstødningsanlæg =D

Jeg elskede den fordi den var fandenivoldsk hurtig i optrækket, altså vi snakker 0-100 på under 4 sekunder. Og den var så proppet med elektronik, at det føltes som en kørende computer – men ikke helt på Tesla-niveau alligevel.

Desværre var den tørstig – og ikke helt billig – og måtte derfor (snøft) tilbage til leasingforhandleren. Og så havde jeg næsten lige sat nye Michelin’er på.

Før jeg fik Golf, kørte jeg VW Touareg II, VW Tiguan Hybrid og VW Arteon R.

 Jeg ved ikke helt hvad min næste bil bliver. 

Jeg har lidt en aversion mod Audi, BMW, Porsche og Mercedes. Fordi dem der kører de mærker oftest er superegoister. Det er slet ikke mig. 

Tænker jeg går tilbage til en Arteon eller Touareg.

Eller måske en Golf TCR, gerne med Akrapovic-sportsudstødning.